Не можем да ви кажем кой е убиецът, но мога

...
 Не можем да ви кажем кой е убиецът, но мога
Коментари Харесай

Големият финал на „Дяволското гърло“: Интригата се разплита

 „ Не можем да ви кажем кой е килърът, само че мога да ви издам, че тази вечер ще има най-малко още два натрупа, преди да го заловен. Със сигурност закононарушението ще се разкрие, това е ясно “, добавя Христо Петков .

„ Асен е по-смелият от двамата братя и ще ми помогне да разплета случая, само че това, което ще разкрием, няма да е по никакъв начин прелестно, даже в противен случай. То ще бъде пагубно както за моя персонаж, по този начин и за този на брат ми ”, споделя Владо. “Хората ще видят, че този сериал свършва с безапелационна точка. За мен „ Дяволското гърло “ е един ефирен шедьовър, който би трябвало да си остане подобен. Не знам дали ще има продължение, само че аз одобрявам сериалите в подобен формат, в 12 серии. Така се получава първокласен артикул “.
 Владо Карамазов и Христо Петков NOVA
Въпреки че са доста близки в живота, Владо и Христо за първи път влизат в ролята на екранни братя. „ Ние с Христо сме от един клас. Оттогава сме доста близки с него. “

„ Видео дневникът, който направих по време на фотосите, е една малка врата към снимачния развой и се веселя, че хората го харесаха. Останаха ми още 15 видеа, които ще пущам и след края на сериала. Христо също участваше в тях “, добавя Карамазов. „ Аз бях осветител “, пошегува се Христо.-->

„ С Евтим Милошев сме тандем, който постоянно има шанс и все се чудим дали и по кое време този шанс ще завърши. Готвим се за момента, в който ще ни изневери, само че се веселя, че това не се случи с „ Дяволското гърло “, споделя Владо.

Не пропускайте огромния край на „ Дяволското гърло “, разберете кой е килърът и по какъв начин ще завърши заплетената престъпна история - довечера в 22.00 ч. единствено по NOVA.

Актуални вести ще откриете на и на формалната страница на
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР